A KOZMETIKA ÚJ DIMENZIÓBA LÉPETT

A szépségápolás és főleg a kozmetika világa napjainkban rohamos fejlődésnek indult. Ezzel párhuzamosan már elvárás az igényes, magára szívesen fordító nők, férfiak körében is a látványos, eredményes, kozmetikai technológiák alkalmazása. Sok esetben a vendégek meglepően felkészülten érkeznek. Ma már nem elég kényeztetni, relaxációs élményt nyújtani, látványos eredményeket szeretnének, magas minőségre vágynak. Ezekkel az új technikai fejlesztésekkel a bőr előkészítésétől a saját sejtstimuláción át a hatóanyag megfelelő mélységbe, tartósan való bekötéséig nyíltak meg lehetőségek. Így hosszan tartó látványos javulást eredményeznek.

DUET RF a tökéletes selymes bőrért,
látványos eredményekért

TÖBBÉ NINCS LEHETETLEN

FRAKCIONÁLIS RF ÉS THERMAL RF

Duet RF prémium kategóriás orvos-kozmetikai eljárás a feszes és fiatalos bőrért. Az orvosi lézerekhez hasonló eredményt érhetünk el fájdalommentesen a kétféle, Frakcionált és Thermal RF tudásával. A kezelés más technológiákhoz képest, kíméletesen hoz létre mikrosérüléseket a bőrben, amelyek gyors gyógyulása a bőr egyenletesebb , tónusosabb újraképződését garantálja. A sötétebb bőrtípusokat is biztonságosan kezeli a „színvak” energia . Eredménye az arc újjászületése, fiatalos-feszes bőr rövid idő alatt.

Előnyök

Alkalmazási lehetőségek

Működési elv

Frakcionális RF

A frakcionális RF technológia során szelektív hőhatást hozunk létre. Ez úgy működik, hogy a fókuszált RF hőenergiája apró matrix  pontokon penetrál a bőrbe. A hőenergia képes a dermis mélyebb rétegeibe is eljutni, ahol a kollagén rostokra hat. Eközben a felszínen pontszerűen  hőkárosodást megy végbe. A sebgyógyulás az ép területekről indul ki és gyorsan zajlik le. Ennek a két mechanizmusnak köszönhetően jön létre a frakcionális RF csodálatos bőrmegújító és bőrfeszesítő hatása.

Az RF intenzitása és az impedancia állítható, így a kezelést teljes mértékben személyre, bőrtípusra és a kezelési területre szabható. A frakcionált RF kezelés kb. 20 percig tart, minimális kellemetlenséggel jár. Ezt követi a 2-4 hónap alatt a fibroblaszt állomány újraépülő folyamata, amely során egy hosszútávú face-lifting alakul ki, az eredmény pedig feszesebb, egyenletesebb tónusú és felszínű, fiatalos arcbőr.

A kezelést csak őszi-téli időszakban szabad végezni és KÖTELEZŐ a fokozott fényvédelem! Minden beavatkozás eredményes, de problémáktól függően 3-7 alkalom hoz tartós megoldást.

Thermal RF

A technológia azonos szintű RF energia közvetítésére képes. Ez a nem invazív energiaközlés szintén azonnali kollagén összehúzódást eredményez, amit hosszú távú kollagén újratermelődés kísér. A Thermal technológia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblasztsejteket, ezzel elősegíti a nekollagenézist.

A kezelőfej alatt lévő teljes bőrfelületre tudunk hatni, kisebb energia-sűrűséggel. Így kellő energiát visz be a Frakcionáls RF kezelőfej mátrix-pontjai közti, eddig nem kezelt bőrfelületeken is. Egyenletes energiamennyiséget juttat le a mély szöveti rétegbe a Dermisbe, míg a felszínen az Epidermis nem sérül. A páciens egyenletes intenzív meleget érez, a kezelés során nincs kellemetlenség. A két kezelőfej használata kiegészíti egymást a komplex megoldás érdekében. Az eredmény egy feszes, tömör, életteli bársonyos bőrkép.

Egy alkalom is látványos eredményt hoz, de a kúraszerű igénybevétel tartós eredményt garantál.

A kezelés egész évben végezhető, nincs fénykárosító hatása a bőrre. Ennek ellenére a fényvédelem mindenkinek javasolt.

EPN - újraértelmezi a VALÓDI TŰS MEZOTERÁPIÁT

egyedülálló mikrotűs hatóanyag bevitel + 100%-os elektroporáció kettős hatással a látványos eredményekért

Mikrotűs hatóanyag bevitel

Elektroporáció

Kezelhető problémák

hatóanyag bevitel

ránccsökkentés

bőrfiatalítás

bőrfeszesítés

hegek, sebhelyek halványítása

pigmentfoltok halványítása

pórus összehúzás

hajas fejbőr kezelése

MESO LASER & AGE ATTRACTION

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr  többé nem elérhetetlen.
Ha tű nélküli MEZOTERÁPIA, akkor MESO LASER, mely újraértelmezi a mezoterápia fogalmát.

 

A Meso Laser készülék egyedülálló és hosszú távú megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésében.
A lézeres mezoterápia részei

12 diódás nagy teljesítményű
Medical Laser

A nagy teljesítményű lézerbesugárzás intenzíven stimulálja a sejteket, beindítja a kollagén termelést.

Fókuszált elektroporáció
Age Attraction-nel

A fókuszált elektroporáció pedig a mély szöveti rétegekbe, tartós hatóanyag bevitelt tesz lehetővé sejtszinten, fájdalommentesen.

Miért válaszd a Meso Lasert?

A bőr kollagén mátrixa fiatal korban elképesztően feszes és rugalmas. Az idő múlásával azonban a kollagén rostok egyre jobban kinyúlnak, megereszkednek. . Ezt a folyamatot hatékonyan megelőzhetjük .

A Meso Laser nagy teljesítményű lézere intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására. Egész évben alkalmazható eljárás.

A lézer lenyűgöző hatása alkalmazható

Kinek ajánlom?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok olyan mély, szöveti rétegbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Mikor nem ajánlom a kezelést?

Rák, sclerosis multiplex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

HYRDOGLOW PREKOZMETOLÓGIAI KEZELÉS
A HYDROcare- el (H2O)

HYDROcare kezelés nőknek és férfiaknak.
Ez az innovatív technológia ötvözi a hagyományos mikrodermabráziós
hámlások hatékonyságát és eredményességét az Ultrahidratáló folyadékok mélyre juttatásával.

#hidrodermabrázió #nyirokmasszázs #pórustisztítás #hámlasztás
#sejtstimuláció #mélyhidratálás micro+hyaluronnal #biolifting oxispray-vel

 

Teljesen az egyedi bőrtípushoz igazítva

Mesotica Intelligens Peptidekkel a szépségápolás új értelmet nyer

Az egyedülálló peptid központú kozmetikai termékcsalád hatékonyan aktiválja a bőr önmegújító folyamatait. A peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatásai is elmaradnak. A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója hightech hatóanyagaival, rétegenként –1D hidro-lipid réteg –2D epidermisz –3D dermisz – építi és aktiválja újra a bőr működését.

A Mesotica titkai

Ha időben elkezeded a számodra megfelelő bőrápolást, megelőzheted a mély mimikai ráncok elmélyülését.

Q kapcsolt ND YAG lézer

Carbon peeling, ha kíméletes peelinget keresel

A carbon peel a kémiai peelingekkel ellentétben savak helyett hővel dolgozik, így az érzékeny bőrökön is csak minimális irritációval jár.

A CARBON PEEL tisztító, hámlasztó, pórusösszehúzó, baktériumölő, fiatalító, homogenizáló terápia.

Milyen bőrproblémákra javasolt?

A lézer által kibocsátott hő stimulálja a kollagéntermelést, így segít visszanyerni bőröd feszességét. Az eredmény, puha, üde, homogén bőrkép, ami szinte azonnal látható!
A tökéletes kezelés számodra ha nincs sok szabadidőd, hiszen körülbelül 30 percet vesz igénybe és máris üdén, felfrissülve folytathatod a napi teendőidet.

Hogyan zajlik a kezelés?

Hány alkalom szükséges?

A kezelés kúra jellegű, 3-5 alkalom igénybevétele javasolt 1-2 hetes időközönként, majd 2-3 havonta egy-egy fenntartó kezelés a hosszantartó eredményért.

Tetoválás eltávolítása Q kapcsolt ND YAG lézerrel

Az eljárás helyi érzéstelenítés után fájdalommentesen történik. A kezelést követően a vendéget utóápolóval és tanácsokkal látjuk el. A gyógyulás 6-8 hét, ill. egyénileg változó és nincsenek meghatározható számok, hogy hány kezelés szükséges. Azt mindig az adott terület tetoválási előélete, a pigment elhelyezkedése,a bőrtípus, és a kialakult szövetsérülés határozzák meg. A lézerezés sikere a kezelés, valamint legyógyulás után derül ki.

  • 532nm HULLÁMHOSSZ
    Képes elnyelődni a vörös és narancssárga pigmentekben , így alkalmas a vörös, zöld és narancssárga tetoválások , ugyanakkor a vörösbarna pigmentfoltok eltávolítására. Tehát az öregségi foltokat , napfoltokat is képes eltüntetni.
  • 1064nm HULLÁMHOSSZ
    A sötét- kék, fekete, szürke pigmentekben, régebbi sötétebb pigmentfoltokban nyelődik el és eltávolításukra alkalmas.
    A tetoválások lézeres eltávolítása során a készülék magas energiájú lézerfényt bocsát ki, melyet a festékrészecskék elnyelnek. Ezek nanoszemcsékre esnek szét és a nyirokrendszeren keresztül természetes úton távoznak a szervezetből. Az ép szövet nem sérül, így nem alakulnak ki hegek.

NCTF 135HA a mikrotűs nanosoft technika

Hidratálja bőrét, kisimítja a felületi ráncokat és élettel telivé varázsolja arcszínét.

A tónusát, üdeségét vesztett arcra,homlokra, karikás, fáradt szemekre, szarkalábakra, cigaretta ráncos ajak környékére, az idő előrehaladtával kissé megereszkedett nyakra, kézfejekre tökéletes és gyors megoldás a mikroterápia. Ellensúlyozza az öregedés következményeit, illetve lelassítsa annak folyamatát, megfiatalítja a tónusokat.

Minden korosztály számára alkalmazható megelőző terápia

Az eszköz egy tanúsítvánnyal rendelkező új innováció. A kezelés során 3 lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült penge, amely szinte észrevétlenül hatol a bőrbe.

Alkalmazása biztonságos, gyors és hatékony.
Az epidermisz és dermisz határára apró szilikonos mikrotűkkel mondhatni érzésmentesen injektálunk lináris (tehát nem kereszt-kötött) hialuronsavat. Mivel a hámban ebben a mélységben már elindulnak a ruggalmasságért felelős anyagcsere folyamatok , így szinte észrevétlenül pontos apró adagokban juttatjuk be az értékes hatóanyag koktélt, ami kitölti az elvesztett hiányosságokat.

NCTF koktél
Több mint 50 összetevőből álló hatóanyag bomba, mely tartalmaz 5 mg/ml lináris – szabad hialuront , 12 féle vitamint, 23 féle aminosavat, 6 féle ásványi anyagot, 6 féle koenzimet, 6 féle nukleotid A protokoll szerint 3 alkalmas kúra javasolt 2-4 hetes gyakorisággal az eredmény hosszú távú fenntartására.

Eredmények a kezelés után

Fájdalommal jár a kezelés?

A kezelés minimális fájdalommal jár, a kezelés előtt helyi érzéstelenítő alkalmazunk. A két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a terápia normális mellékhatása.

Ez után a biztonságos, de látványos kötőszövet építés után minimális duzzanat, bőrpír alkattól függően előfordulhat, mely gyorsan regenerálódik.
Szabályok, melyeket a kezelés után szóban és írásban is megosztok:

  • >24 h-n belül kozmetikum, smink, vmint izzadással járó aktív sport, szauna kerülendő
  • >2 hétig fokozott fényvédelem, TILOS a napozás,

A kezelés előtt fertőtlenítjük a kezelendő bőrfelületet, majd apró tűszúrásokkal beinjektáljuk a NANOSOFT technikai eszközzel az NCTF 135 készítményt. Az NCTF 135 cseppjei azonnal feszívódnak a bőrben. A kezelést után bőrnyugtató, nedvesítő szérummal finoman lezárjuk a kezelt bőrfelületet. A pozitív hatás már az első kezelés után érzékelhető.

A protokoll szerint 3 alkalmas kúra javasolt 2-4 hetes gyakorisággal . Az eredmény hosszú távú fenntartása érdekében negyed-, illetve félévente ismételhető.

Albea Beauty minden jog fenntartva | A weboldalt a Dellart Studio készítette 2021-ben.