Sminktetoválás

Sminktetoválás a szépség élményét adja kortól függetlenül.

Tudom, hogy nagy felelősség és bizalom kérdése rábíznod magad valakire, hogy tartós sminket készítsen arcodon. Biztos sok kérdés, kétely is felmerül benned a sminktetoválással kapcsolatban, melyeket nagyon szívesen eloszlatok a személyes találkozásunk alkalmával. Akárcsak az élet más területein, a sminktetoválásban is állandó a fejlődés, megújulás, egyre természetesebb technikák jelennek meg. Fontos számomra, hogy folyamatosan képezzem magam, így számos szakmai tréningen veszek részt és tanulok a legjobbaktól. Itt emelném ki  Méhn Tünde, Kalcsú Kati, Patkós Alexandra, Berényi Zsuzsa nevét. A tőlük elsajátított technikákat alkalmazom munkáim során. „A kevesebb mindig több”, ez a hitvallásom. Egy színében, technikájában, formájában az adott vendég személyiségéhez harmonizáló sminktetoválás megláttatja, hogy milyen szép vonásokat is rejteget arca. Ezt szeretném megmutatni , miközben nemcsak dolgozom, de szenvedélyesen kiteljesedek.  

A szépség örök, a Sminktetoválás újra álmodható

A sminktetoválás nem egy életre szóló megváltoztathatatlan döntés. Csak a hámréteg utolsó sejtsoráig a bazális rétegig juttatom a bőrbe a pigmentet, ezért csak pár évig marad a bőrben. A rövid élettartama előnyt jelent, hiszen  így változtatható a forma, a szín, a karakter. Ugyanakkor folyamatosan változik a divat, ezzel együtt a sminktrend is, így mindig az aktuális irányzatot viselhetik a vendégek.  Nem utolsó sorban az elrontott tetoválások elszenvedői is esélyt kapnak egy új, szép tartós sminkre. 

Kiemeli a szépet és korrigálja az apró szépséghibákat, mint a ritka vagy formátlan szemöldök, szabálytalan száj….

A professzionális PMU professzionális géppel, jó minőségű pigmentekkel, hatékony vérzés- és fájdalomcsillapító hatású érzéstelenítő készítményekkel készül.

Felejtsd el a lemosható sminket! Mert…

Javaslom neked ha...

Ha bármelyik illik Rád, akkor neked is ajánlom a tartós sminket.
Kérlek tekintsd meg Galériám és hívj, ha döntöttél vagy kérdésed van.

Ami mindenkinek jól áll! Kihangsúlyoz, ragyogó-vidám -üde tekintetet kölcsönöz. Minden esetben elengedhetetlen része a szempillasűtés.

Szemhéjkontúr:
Ebben az esetben a pillatősűrítés után szemhéj tusvonal készül a szem formának megfelelően, egyedileg Rád szabva.

Füstös szemhéj:
A sminkelt hatásért, mintha a ceruzás kihúzást elsatíroznánk.

Egy az arcodhoz, személyiségedhez, ízlésedhez harmonizálva elkészített szemöldökkel önbizalmat is kapsz a mindennapokra. Ma már nem divat a korábban elterjedt durva, rideg , férfiszemmel kifejezetten ijesztő , szinte önálló életet élő szemöldök.

A legújabb technikákkal, természetes kiemeléssel álmodom újra szemöldöködet. Megőrzöm a természetadta szép formákat, illetve újragondolom amit a természet nem adott meg, vagy csak elveszett az évek során.

Szálazott technika:
Japán-Microblading technikával a lehető legtermészetesebben, a szőrszálak dőlési irányának megfelelő szálrendezéssel készül. Ennél a technikánál nem géppel, hanem egy japán tollszerű eszközzel dolgozok, melynek nincs kirezgése. Így  hajszálvékony szálakat húzok, akárcsak a saját szemöldökszálak, melyek alig észrevehetően beleolvadnak a természetes szálak közé. Fontos tudnod, hogy a szálazott szemöldök, bár természetes, de nem tartós, így évente érdemes frissíteni , hogy mindig szép legyen. Ugyanakkor zsíros bőrben könnyen terül, ezért nem annyira célszerű választás.

Soft Powder technika:
A púderes hatású szemöldök egy lágy satírozás, árnyékolás. Ellentétben a hagyományos szinte bevésett satírozott eljárással ez egy finom színátmenetes technika. A végeredmény olyan, mint amikor ecsettel port visz fel az ember a szemöldökére finom átmenettel. Ezáltal nem lesz szigorú a tekintet. Sokkal természetesebb a korábbi technikánál. Akinek zsírosabb bőre van , ez a technika javasoltabb számára, mint a mikroblading. Természetesen ahány arc, annyi karakter és annyi stílus létezik a Soft Powder technikán belül.

Hibrid technika:
Ennél a technikánál ötvözzük a microblading száltechnikát a felszíni árnyékolással. Ezt a technikát akkor használom, ha kikopott vagy alapvetően kevés a saját szemöldökszál  mennyisége.

Annak is ideális, aki szépséges, formás, szabályos ajkakkal lett megajándékozva, de nem szeret rúzsozni.
Valamint a fakó vagy foltos, avagy kissé formátlan ajkak érzéki  kiemelése, hogy minden helyzetben  maximális magabiztossággal léphess fel.

AQUARELLE LIPS:
Légies és sohasem tolakodó
Ha nem szeretnél rúzshatású ajaktetoválást, csak finom, áttetszó és légies ajakszínezést akkor ezt a technikát válaszd. Nincs kontúr, csupán színezett labello hatás.

Teljes satír
Vékony ajkú vendégeknek kizárólag, de szinte mindenkinek ez az ideálisabb választás, amikor is az ajkak teljes felülete be van színezve. A lehetőség széleskörű a szolíd-nude árnyalataitól a rúzsozott hatásig  és a színskála is kevésbé korlátozott. Viszont tudnod kell, ha ajkadnak természetesen vérbő színe van, a nude árnyalatokat nem Neked találták ki!

3D
Ennél a technikánál is teljes satírt készítek, de több szín használatával. Kívülről sötétebb árnyalatból  befelé világosítva, színátmenettel tónusozom. Az eredmény a tökéletes, érzéki , sminkelt hatás. Ideálisabb dús ajkakon.

KÉRDÉSEK AVAGY KÉTELYEK ÉS VÁLASZOK

Egyénenként változó, hisz nem vagyunk egyformák, nem egyforma a fájdalomküszöbünk. Valójában a tartós smink elkészítése a legérzékenyebb vendég esetében is inkább csak kellemetlen, mint fájdalmas. A művelet során pedig folyamatosan a legmagasabb hatásfokú helyi érzéstelenítővel kezelem a kezelt területet.

Attól függően hogy milyen sminktetoválásról van szó, 2-3h-t vesz igénybe. Egy korábbi tetoválás korrekciója pedig a javítandó feladattól függ.

A szemhéj- és a szájtetoválás 2-5 év alatt veszít színéből. Míg a szemöldöktetoválás egyénenként változóan, de átlagosan sokkal hamarabb, így annak ismétlése évente, illetve másfél éven belül élvez árkedvezményt. Ennek ellenére egy szépen elkészített sminktetoválás fokozatosan és egyenletesen halványodik. A halványodás ütemét azonban felgyorsíthatja az egyéni lebomlási folyamatokon túl a bőrt érő UV  károsodás, szolárium használat, túlzott sminkelés, illetve a bőr állapota, ápolása.

A szemöldöktetoválással azonnal bárhova, bár egy kissé természetesen karakteresebb frissen, hiszen a színe erős és volumene van a hegtől, de ennek ellenére élhető és már így is öltöztet.

Amennyiben száj- vagy szemhéjtetoválást szeretnél ,akkor inkább lehetőség szerint pénteki napot válassz. Nagy gyakorisággal a szemhéj duzzanat hamar leapad száraz jegeléssel, de reggelre a szövetet ért sérüléstől a nyirokáramlás kissé akadályozott és újra bedagadhat. A szájtetoválás, mivel szinte minden esetben teljes satírral készítem, jellemzően jobban beödémásodik. Itt igazán jótékony a hétvégi pihentetés, jegelés, Ca ital fogyasztása.

Semmi, ami a tervezett szemöldökív fölött nő, annak nagyon örülünk, hiszen minél több van, annál természetesebb. Ami pedig feleslegessé vált soha nem fog hiányozni.

Amilyen színt az igényedhez, ízlésedhez és az együttes elképzelésünk alapján színpróbával kiválasztunk a bőrödön. A kedvenc rúzsodat hozd azért magaddal.

Temészetesen, kicsit megemelve az immunitásodat. Szívesen elmondom bejelentkezés előtt részletesen.

Amennyiben kételyeid vannak egy kis festékpróbát teszek, de megnyugtatlak a pigmentek gamma sterilizáltak. Így semmilyen káros hatásuk nincs az emberi szervezetre.

Egyénenként változó an 1-1,5 hét. A pörk leválása után folyamatosan hámlik, mivel 28 nap a szövetképzés. Ez idő alatt fontos az UV védelem. A szín csak 3-4 hét alatt éri el tényleges színét. A korrekciót 2 hónapon belül kell elvégezni.

Sminktoválás előtt nem javasolt

Így készülj fel a sminktetoválásra, hogy a
legjobban sikerüljön tartós sminked

 • az előbb említettek betartásával érkezz
 • sminktetoválás előtt min. 3-4 nappal már kérlek fokozottan  figyelj az UV védelemre
 • szemhéjtetoválás előtt  min. 2-3 nappal korábban távolíttasd el kérlek a 3D-s szempillát
 • tiszta, sminkmentes arccal gyere a megbeszélt időpontra
 • amennyiben kontaktlencsét viselsz, a szemhéjtetoválásra szemüvegben érkezz, de legalábbis hozd magaddal
 • mindig legyen nálad napszemüveg a haza útra
 • a szemhéj és az ajaktetoválás minimális duzzanattal jár, mely 1-2 nap alatt megfelelően ápolva nyomtalanul eltűnik (ehhez minden esetben, az adott arctájra vonatkozó, írott tanáccsal látlak el)
 • amennyiben volt már herpeszed, keresd fel orvosod és írass fel magadnak Telviran 400mg/egységnyi tablettát, mely védelmet nyújt. A beavatkozás napján 5x400mg-ot vegyél be, tehát a napszaktól függően bevett mennyiséggel érkezz. Kérdésedre bővebb tájékoztatást nyújtok, ha telefonon megkeresel.
 • szájtetoválást megelőzően készítsd elő a felületet, 1 héttel korábban kezd el Bepanthen kenőccsel puhítani ajkadat. Száraz, cserepes ajkakon a pigmentálás nehéz, a felület vérzékenyebb, ami befolyásolja a pigment beépülését.
 • a tetoválandó területen előfordulhat heg, szemölcs, anyajegy, vagy bármilyen elváltozás. Ez esetben ezt a részt a sminktetoválás során kihagyom.
 • a nagy napon kerüld a magas koffeintartalmú italokat és az alkoholt.

ÖRÜLÖK HOGY MEGGYŐZTELEK, jelentkezz be hozzám

ekkor megbeszéljük, hogy mikor tudnál egy rövid ismerkedést tenni nálam, vagy csak küldesz fotót magadról és a tetoválandó felületről. Amennyiben utóbbit választod, egész arcos fotót is kérek szemből és közeli arcrészletet is a tetoválandó területről.

szeretnél elhozni magaddal egy kísérőt? Kérlek ne tedd. Miért is? Valószínűleg sok-sok informálódás, gondolkodás előzte meg, hogy meghoztad a döntést, miszerint szeretnéd a tetoválást és hogy engem választasz. Valószínűleg tetszettek a munkáim, amit és a bizalmadat előre is köszönök. Viszont nem szeretnék szakmai döntéseket hozni egy általam ismeretlen, nem szakmabelivel, bármilyen kedves is. A munkám során 100%-osan az aktuális vendégemre koncentrálok. Mind a figyelmem, mind az időm csakis és kizárólag az övé, vagyis a tiéd. Köszönöm hogy megértesz.

Utolsóként, de nem utolsósorban kérlek legyél pontos! Az időd a tiéd, de a munkára szánt idő adott és nem lehet annyit tetoválni ”amennyi belefér”.

Nem javasolt a sminktetoválás...

SMINKTETOVÁLÁS MENETE

SMINKTETOVÁLÁS UTÁN

A tetovált területtől, valamint a bőrtípustól függően a keletkezett var 3-7-10 nap alatt válik le. Körülbelül 40%-ot veszít a színéből. Előfordulhat, hogy nagyobb darabokban, de gyakran szinte észrevehetetlenül esik le a pörk. Tilos kapargatni, piszkálni! VÍZ NE ÉRJE!

Leválás után a tetovált szövet színe fakó, fátyolos, mert a teljes szövetképzés 28 nap és ekkor még tart a hámlás folyamata. A végleges szín 3-4 hétre érik be.

1-2 hétig TILOS izzasztó sportot folytatni, uszodába, szaunába, gőzbe 3-4 hétig TILOS szoláriumba, tűző napra menni. Tetoválás után javasolt az 50 faktoros fényvédelem.

Az adott területre vonatkozó részletes utóápolási utasítást és az utóápolót a kezelés után adom a kezedbe.

Albea Beauty minden jog fenntartva | A weboldalt a Dellart Studio készítette 2021-ben.